ODA online

 

Via deze link kunnen alle ODA-aanrekenbare uitgaven van DGD vanaf 2008 geraadpleegd worden: projecten uitgevoerd door Enabel, door DGD mee gefinancierde programma's van niet-gouvernementele of institutionele actoren, bijdragen aan internationale organisaties, humanitaire hulp, administratieve uitgaven …

Door waarden te kiezen uit 1 of meerdere keuzelijstjes bovenaan, kan er gezocht worden op specifieke soorten financieringen.

Om de details te bekijken van een bepaalde financiering, klik met de rechtermuistoets op de lijn in kwestie, en kies "drill through".

Merk op dat alleen de financieringen op budget van DGD zijn opgenomen, en geen ODA-aanrekenbare uitgaven van andere Belgische overheden (andere FOD's, gewesten, provincies, gemeenten…).

Via deze link vindt u ook de DGD-financieringen per land vanaf 2008.

Ten slotte vindt u via deze link ook een voorstelling van de ontwikkelingssamenwerking van DGD per sector.

Wij werken momenteel aan de vernieuwing van onze website. Om een beter idee te krijgen van wie onze website raadpleegt en naar welke informatie hij of zij op zoek is, willen wij u vragen deze korte vragenlijst in te vullen. Dit zal maar enkele minuten van uw tijd vragen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

 

De vragenlijst vindt u hier: https://qlite.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_4VdkGChG6BNcVXD

Indien nodig kunt u rechtsboven de taal van de vragenlijst aanpassen.