Attesten en formulieren

Voor Belgische onderdanen die in het buitenland wonen


Inschrijving

 
Elektronische identiteitskaart

  • Voor een aanvraag eID bij de consulaire beroepspost Alicante, Barcelona, Berlijn, Bern, Den Haag, Marseille, Londen, Luxemburg, Madrid, Parijs, Rome of Tenerife gebruikt u het volgende  aanvraagformulier (PDF, 369.71 KB). U vult het bij voorkeur in op uw computer, drukt het af, en vervolledigt het met uw foto en handtekening.
     
  • Voor een aanvraag eID bij een andere consulaire beroepspost dan de hierboven vermelde, gebruikt u het volgende  aanvraagformulier (PDF, 92.06 KB). U drukt het af, vult het in en ondertekent.

 
Kids-ID

  • Voor een aanvraag Kids-ID bij de consulaire beroepspost Alicante, Barcelona, Berlijn, Bern, Den Haag, Marseille, Londen, Luxemburg, Madrid, Parijs, Rome of Tenerife gebruikt u het volgende  aanvraagformulier (PDF, 382.73 KB). U vult het bij voorkeur in op uw computer, drukt het af, en vervolledigt het met uw foto en handtekening.
     
  • Voor een aanvraag Kids-ID bij een andere consulaire beroepspost gebruikt u het volgende  aanvraagformulier (PDF, 189.71 KB). U drukt het af, vult het in en ondertekent.

 
Paspoort

 
Verkiezingen