Andorra

 

Laatste update

 

Coronavirus COVID-19
 

  • De informatie over reizen is een advies en is niet bindend.
  • Op de homepage van deze website vindt u de covid-kaart, die uitleg geeft over de landen en regio’s en de voorwaarden om er al dan niet naar toe te reizen, samen met de maatregelen die gelden bij terugkeer naar België.
  • Registreer uw reis via TravellersOnline.
  • BELANGRIJK: reizigers dienen er zich van bewust te zijn dat nieuwe covid-uitbraken in het buitenland hun reis sterk kunnen beïnvloeden en dat een repatriëring niet gegarandeerd kan worden indien commerciële vluchten worden afgeschaft of grenzen worden gesloten.

 


UITLEG KLEURENCODE

Andorra is een rode zone
 

 

22/06/2020: Het Vorstendom Andorra verleent reizigers en toeristen opnieuw toegang tot zijn grondgebied. De in- en uitreisbeperkingen zijn opgeheven, maar u kunt aan de grens worden gecontroleerd op COVID-symptomen. De lokale maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn ook versoepeld. De grens van Andorra met Frankrijk, alsook de grens met Spanje is in beide richtingen open. Er is geen verplichte quarantaine meer bij aankomst voor toeristen die Andorra bezoeken. Momenteel is het dragen van maskers verplicht in alle winkels. Op openbare plaatsen in openlucht is het dragen van maskers niet verplicht maar wel aan te bevelen.

 

 

Description

Algemene veiligheid

ALGEMENE VEILIGHEID

Het Vorstendom Andorra is over het algemeen een land waar het veilig is om te reizen. In toeristische gebieden is echter bijzondere voorzichtigheid geboden. Het is aangeraden om een fotokopie van uw identiteitsdocumenten te bewaren in uw hotel of appartement (in geval van verlies of diefstal).