Brunei

kaart Brunei

 

Laatste update

 

Coronavirus COVID-19

  • Niet-essentiële reizen vanuit België naar het buitenland worden ten stelligste afgeraden.
  • Informatie over de maatregelen bij terugkeer naar België vindt u op www.info-coronavirus.be/nl/reizen.

 

COVID

De lokale overheid neemt maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus, dat ook in Brunei Darussalam werd vastgesteld. Deze maatregelen kunnen beperkingen opleveren voor het dagelijkse leven. De meest recente ontwikkelingen kunt u vinden op volgende website: http://www.moh.gov.bn/SitePages/COVID-19.aspx. Let op dat een periode van 14 dagen quarantaine is na te leven voor reizgers afkomstig uit de Europese Unie.

 

Om ons in staat te stellen onze consulaire dienstverlening nog beter te organiseren, raden wij aan uw reis te registreren via www.travellersonline.diplomatie.be.

 

 

Description

Algemene veiligheid

Algemene veiligheid

Er zijn geen bijzondere risico's verbonden aan reizen naar Brunei. Het risico op terroristische aanslagen is wereldwijd toegenomen, onder meer in Zuidoost-Azië. Tot op heden was er echter geen enkele aanslag in Brunei.

 
Criminaliteit

De criminaliteit in Brunei is miniem. Reizigers kunnen zich vrij en ongehinderd verplaatsen op alle uren van de dag en de nacht. Het is wel aangeraden de gebruikelijke waakzaamheid in acht te nemen.