Brunei

kaart Brunei

 

Laatste update

 

Coronavirus COVID-19
 

  • Momenteel mag u enkel naar het buitenland reizen om een essentiële reden. U kan meer lezen over essentiële redenen voor reizen op de website https://www.info-coronavirus.be/nl/reizen/  
  • Indien u toch voor een essentiële reis naar het buitenland zal reizen, raden we aan rekening te houden met onderstaande adviezen.

 

COVID

De lokale overheid neemt maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus, dat ook in Brunei Darussalam werd vastgesteld. Deze maatregelen kunnen beperkingen opleveren voor het dagelijkse leven. De meest recente ontwikkelingen kunt u vinden op volgende website: http://www.moh.gov.bn/SitePages/COVID-19.aspx. Let op dat een periode van 14 dagen quarantaine is na te leven voor reizgers afkomstig uit de Europese Unie.

 

Om ons in staat te stellen onze consulaire dienstverlening nog beter te organiseren, raden wij aan uw reis te registreren via www.travellersonline.diplomatie.be.

 

 

Description

Algemene veiligheid

Algemene veiligheid

Er zijn geen bijzondere risico's verbonden aan reizen naar Brunei. Het risico op terroristische aanslagen is wereldwijd toegenomen, onder meer in Zuidoost-Azië. Tot op heden was er echter geen enkele aanslag in Brunei.

 
Criminaliteit

De criminaliteit in Brunei is miniem. Reizigers kunnen zich vrij en ongehinderd verplaatsen op alle uren van de dag en de nacht. Het is wel aangeraden de gebruikelijke waakzaamheid in acht te nemen.