Singapore

kaart Singapore

 

Laatste update

 

Coronavirus COVID-19

  • Niet-essentiële reizen vanuit België naar landen buiten de Europese Unie zijn sterk afgeraden voor niet-gevaccineerde reizigers.
  • Informatie over de maatregelen bij terugkeer naar België vindt u op info-coronavirus. 

 

Reizen vanuit België zijn toegelaten voor gevaccineerde reizigers. De voorwaarden voor toegang tot het Singaporese grondgebied vindt u op deze website: Checklist for Fully Vaccinated Travellers. U dient onder meer een gezondheidsverklaring in te vullen en voor vertrek een test af te nemen.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan voorziet het Singaporese Ministry of Health (MOH) in maatregelen die u kan vinden op deze website.

 

Om consulaire bijstand beter te organiseren, raden we u ook aan om uw reis te registreren via Travellers Online

 

 

Description

Algemene veiligheid

Algemene veiligheid

Er zijn geen bijzondere risico's verbonden aan reizen naar Singapore. Het risico van terroristische aanslagen is dan wel wereldwijd toegenomen, onder meer in Zuidoost-Azië, maar tot op heden was er in Singapore geen enkele aanslag.

 
Criminaliteit

De criminaliteit in Singapore is miniem. Reizigers kunnen zich vrij en ongehinderd verplaatsen op alle uren van de dag en de nacht. Het is wel aangeraden de gebruikelijke waakzaamheid in acht te nemen.