Blijf op de hoogte!

 
Nieuwsbrief ‘Uitgelicht’

Banner van de nieuwsbrief Uitgelicht

Schrijf u in op onze nieuwsbrief ‘Uitgelicht’ en volg vanop de eerste rij wat er allemaal reilt en zeilt bij de FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Via deze nieuwsbrief willen we tonen wat onze organisatie allemaal doet: de belangrijke werven van de EU voor België, de dienstverlening aan Belgen in het buitenland, de strijd tegen de klimaatverstoring en de ongelijkheid in de wereld, onze activiteiten binnen de organen van de Verenigde Naties en andere internationale instellingen en zo meer. We brengen u een mix van achtergrondinformatie, een blik achter de schermen en weetjes, zowel onder de vorm van artikels, podcasts als filmpjes.

Frequentie: maandelijks

Abonneer u op deze nieuwsbrief

 
Persberichten van de FOD Buitenlandse Zaken

Persberichten

Ontvang alle persberichten van de FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Zo bent u op de hoogte van de voornaamste aandachtspunten van het Belgische buitenlandse beleid.

Frequentie: verschillende mails per week

Abonneer u op deze mailing list

 
Nieuwsbrief Focus on Belgium

Focus on Belgium

Focus on Belgium is een website die in 2016 door de FOD Buitenlandse Zaken in het leven is geroepen om de troeven van ons land op allerlei domeinen in de verf te zetten. De site geeft meer inzicht in wat er beweegt in België en wat ons land te bieden heeft. De elektronische nieuwsbrief biedt een overzicht van de boeiendste artikelen die de voorbije maand op de website zijn verschenen.

Frequentie: maandelijks

Abonneer u op deze nieuwsbrief