Een gebruiksvriendelijke website in een nieuw kleedje

  1. Laatst bijgewerkt op
Image
Homepagina website FOD

Mogelijk heeft u het al opgemerkt, maar onze website zit in een totaal nieuw kleedje. En dat was nodig. De vorige site werd al gelanceerd in 2010 en beantwoordde niet meer aan de noden van vandaag.

Vanzelfsprekend is de nieuwe site responsief. Of u nu op computer, tablet of smartphone onze website raadpleegt, hij zal even goed leesbaar zijn. Er werd eveneens sterk ingezet op toegankelijkheid, zowel technisch als inhoudelijk.

De gloednieuwe website is in de kleuren van de huidige huisstijl gegoten. En vooral: hij kreeg een andere structuur die veel gebruiksvriendelijker is voor de bezoeker. De informatie over al onze diensten is bondiger en meer to the point. De teksten zijn ook logischer gegroepeerd waardoor de info toegankelijker is. Bovendien beschikt de site over een veel preciezere zoekmachine.

Op de homepage vindt u ogenblikkelijk de meest gebruikte diensten van onze FOD. Denk aan de populaire reisadviezen, maar ook de consulaire diensten voor Belgen in het buitenland, allerlei tips voor op reis, reisdocumenten en attesten.

En natuurlijk vindt u er ook allerlei achtergrondinformatie terug over actuele thema’s zoals die in de nieuwsbrief Uitgelicht aan bod komen, zowel onder vorm van artikels als podcast.

Eén advies: ga naar de website en ontdek wat we allemaal te bieden hebben.