Evenementen

Blijf op de hoogte van DBE met nieuws over evaluaties, events en open offertes.

Save the date: Restitutie van de evaluatie ‘Belgische strategie voor humanitaire hulp’

De externe expert zal de resultaten van de evaluatie presenteren.
  1. Nog steeds geldig op
  2. Laatst bijgewerkt op
Image
UNHCR Lebanon

© UNHCR

De Dienst Bijzondere Evaluatie heeft het genoegen aan te kondigen dat de restitutie van de evaluatie ‘Belgische strategie voor humanitaire hulp’ zal plaatsvinden op donderdag 20 oktober 2022 van 14 tot 17 uur in zaal DR08 (Egmont 1 – Karmelietenstraat 15, Brussel). Er is een onthaal met lunch voorzien om 13 uur.

De evaluatie ging na hoe de Belgische strategie voor humanitaire hulp, en in het bijzonder zijn geografische en thematische beginselen en prioriteiten, tussen 2014 en 2021 uitgevoerd werd. Het doel is lessen te trekken om de impact en de doeltreffendheid van toekomstige Belgische interventies op het gebied van humanitaire hulp te verbeteren.

De externe expert (ADE) zal de resultaten van de evaluatie presenteren, gevolgd door uitwisselingen rond de aanbevelingen van de evaluatie.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het is ook mogelijk om online (Teams) te volgen en vragen te stellen. De presentatie van de conclusies en aanbevelingen wordt hoofdzakelijk in het Engels gehouden. Deelnemers kunnen ook in het Nederlands of in het Frans tussenkomen.

Het volledige programma volgt binnenkort. U kunt zich nu al inschrijven: bit.ly/RestitutionHumanitarianAid