Reizen naar Madagaskar: Reisadvies

Reist u naar Madagaskar? Ontdek onze reisadviezen voor deze bestemming. Het reisadvies is slechts bedoeld als leidraad en is niet bindend.

Laatste update en COVID-19 in Madagaskar

Laatste updates en informatie over COVID-19 in Madagaskar.
  1. Nog steeds geldig op
  2. Laatst bijgewerkt op

Coronavirus COVID-19

  • Er wordt aangeraden om de inreisvoorwaarden goed na te gaan voor u naar het buitenland vertrekt. Ongeacht uw reisbestemming blijft de vaccinatie tegen COVID-19 uiteraard aangeraden.
  • Informatie over de maatregelen bij terugkeer naar België vindt u op info-coronavirus

Er gelden geen COVID-19 restricties meer om Madagaskar binnen te komen, ongeacht de vaccinatiestatus van de reiziger. PCR test vooraf en sneltest bij aankomst zijn niet langer verplicht.

Let op, dit kan wijzigen. Het blijft noodzakelijk om zich te vergewissen van de ontwikkelingen in de situatie. De actuele maatregelen kan u raadplegen via volgende link: madagascar-tourisme.com

Onze landgenoten die zich in Madagaskar bevinden worden aangeraden om de instructies van de lokale autoriteiten op te volgen en de gangbare hygiëne- en andere voorzorgsmaatregelen te respecteren. Het dragen van een mondmasker in het openbaar vervoer en in gesloten ruimtes met meer dan 200 personen is verplicht.

De ziekenhuisinfrastructuur in Madagaskar is rudimentair en is door de uitbraak van de epidemie nog meer onder druk komen te staan.