Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken

 

Oekraïne

Als u momenteel in Oekraïne bent, zijn alle verplaatsingen, met name in Kiev, bijzonder risicovol. Als u verkiest het land te verlaten omdat u inschat dat dat veilig kan gebeuren, bereid u dan voor op een lange reis. Als u zich op een veilige plaats bevindt met voldoende levensmiddelen en ervoor kiest om daar te blijven, blijf dan zoveel mogelijk binnen en weg van de vensters.

U kunt contact opnemen met het callcenter van Buitenlandse Zaken (02 501 4000).

Voor meer informatie: reisadvies Oekraïne

 

Reisadviezen COVID-19

De informatie over reizen is een advies en is niet bindend.

Belangrijk: niet-essentiële reizen naar landen buiten de Europese Unie zijn sterk afgeraden voor niet-gevaccineerde reizigers.

Reizigers dienen zich ervan bewust te zijn dat nieuwe uitbraken van COVID-19 en nieuwe maatregelen in het buitenland belangrijke gevolgen kunnen hebben voor hun reis. Een repatriëring kan niet gegarandeerd worden wanneer commerciële vluchten geannuleerd worden of grenzen gesloten worden.

Alle informatie over de regels die van toepassing zijn voor reizen naar België, vindt u op info-coronavirus.be.

 
Vragen over vertrek naar het buitenland

  • Reisadviezen per land in het buitenland: selecteer een land om het gedetailleerde advies te kennen. Raadpleeg deze adviezen zowel vóór als tijdens uw verplaatsing en zowel voor het land van bestemming als het land/de landen van transit.
  • Registreer uw reis op TravellersOnline

 
Vragen over aankomst/terugkeer naar België

 
Informeer u

 

 

    Nieuws